aoaff

Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε αεροπορικά εισιτήρια για τις Η.Π.Α. … «Στη Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων»

To 11o Athens Open Air Film Festival, με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα, της American Airlines και της United Airlines, σας κάνουν δώρο δύο διπλά αεροπορικά εισιτήρια για τις Η.Π.Α με αφορμή τη drive-in προβολή της ταινίας «Στη Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων» (North by Northwest) που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του θεάτρου Λυκαβηττού.

Τα εισιτήρια είναι μια ευγενική προσφορά των εταιρειών United Airlines και American Airlines για να γιορτάσουν την επιστροφή των πτήσεων μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α.

Τον Ιούνιο, η American Airlines λάνσαρε νέες καθημερινές πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης για την καλοκαιρινή σεζόν, και ξανάρχισε την εποχιακή καθημερινή πτήση μεταξύ Αθήνας και Σικάγου. Τον Αύγουστο, η American θα ξεκινήσει πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Φιλαδέλφειας. 

Από τις 2 Ιουλίου η United Airlines θα λειτουργεί την πρώτη καθημερινή απευθείας πτήση για την καλοκαιρινή σεζόν μεταξύ Αθήνας και Ουάσινγκτον, σε συνέχεια της καθημερινής απευθείας πτήσης μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης/Νιούαρκ για την καλοκαιρινή σεζόν. 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί:

https://forms.gle/ReazqGME6x6HYdJs6

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 7 Ιουλίου στις 12:00 μμ. 

Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στο aoaff.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Athens Open Air Film Festival. 

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής εδώ:
www.aoaff.gr/nea_aoaff_gr/arthro/terms_and_conditions_north_by_northwest_competition-15554919/

[UPDATE] 07.07.2021

[UPDATE] 07.07.2021

We have winners!

Μόλις πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στα γραφεία του #AthensOpenAirFilmFestival για το διαγωνισμό που διοργάνωσε το #aoaff με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα, της American Airlines και της United Airlines με δώρο δύο διπλά αεροπορικά εισιτήρια για την Αμερική, προσφορά των American Airlines και United Airlines.

Οι δυο νικητές είναι ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ και η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΛΑΣΣΗ οι οποίοι και θα ειδοποιηθούν άμεσα από το Φεστιβάλ.

Συγχαρητήρια και καλό ταξίδι στους τυχερούς και ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή όλων σας!

Πληροφορίες για την προβολή:

Πότε: Τετάρτη 30 Ιουνίου | 21:30 (προβολή DRIVE-IN) 
Που: Προαύλιος χώρος θεάτρου Λυκαβηττού | Είσοδος Ελεύθερη

Σκηνοθεσία: Άλφρεντ Χίτσκοκ | Σενάριο: Έρνεστ Λίμαν | Πρωταγωνιστούν: Κάρι Γκραντ, Ιβ Μαρί Σεντ, Τζέιμς Μέισον, Μάρτιν Λάνταου, Λίο Τζ. Κάρολ | Διάρκεια: 136' | Έτος παραγωγής: 1959 

Ένα χρόνο μετά την ψυχαναλυτική δίνη του αριστουργηματικού «Δεσμώτη του Ιλίγγου», ο Άλφρεντ Χίτσκοκ επιστρέφει στο αγαπημένο του είδος της κατασκοπικής περιπέτειας με τη συνδρομή του θρυλικού σεναριογράφου Έρνεστ Λίμαν («West Side Story», «Ποιος Φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ;») και καταθέτει μία αγέραστα ψυχαγωγική και δαιμόνια παιχνιδιάρικη ταινία η οποία συνοψίζει τόσο τις συνήθεις εμμονές, όσο και τη σκανδαλιάρικη διάθεση του σκηνοθέτη για δράση, χιούμορ και υπερθέαμα. 

Η γεμάτη ανατροπές πλοκή ενός άντρα που καταδιώκεται σε ολόκληρη τη χώρα από μια ομάδα ξένων κατασκόπων οι οποίοι τον περνούν κατά λάθος για κυβερνητικό πράκτορα, ένα ευφυές σενάριο που φροντίζει να υπονομεύει διαρκώς τις προσδοκίες του κοινού, η Ιστορία (οι γιγάντιες προτομές των Αμερικανών Προέδρων στο Όρος Ράσμορ) που παρακολουθεί ειρωνικά την ιστορία της ταινίας, το απολαυστικό πρωταγωνιστικό ζεύγος των Κάρι Γκραντ-Ιβ Μαρί Σεντ, ζηλευτοί δευτεραγωνιστές όπως ο Τζέιμς Μέισον ή ο Μάρτιν Λάνταου και πολυάριθμες σκηνές ανθολογίας αποτελούν θεσπέσιες λεπτομέρειες μιας από τις κλασικότερες δημιουργίες που υπέγραψε ποτέ ο μετρ του σασπένς. Πάνος Γκένας 

Προβολή με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα.



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2021-06-30 17:00:00

    Διαβάστε επίσης

    13o AOAFF: Αυλαία με το «Όσα Έσβησε ο Άνεμος» στους Κήπους της Γαλλικής Σχολής

    13o AOAFF: Αυλαία με το «Όσα Έσβησε ο Άνεμος» στους Κήπους της Γαλλικής Σχολής

    Η τελευταία προβολή του 13ου Athens Open Air Film Festival πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 στους Κήπους της Γαλλικής Σχολής Αθηνών.

    13ο AOAFF: Το βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα «Όσα Έσβησε ο Άνεμος» στη Γαλλική Σχολή

    13ο AOAFF: Το βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα «Όσα Έσβησε ο Άνεμος» στη Γαλλική Σχολή

    Το 13ο Athens Open Air Film Festival προβάλλει το 'Όσα Έσβησε ο Άνεμος' του Ανρί Κολπί στους κήπους της Γαλλικής Σχολής Αθηνών την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου. Είσοδος ελεύθερη, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Plein-Air του Γαλλικού Ινστιτούτου.

    13o AOAFF: Η στέψη της «Βασίλισσας Μαργκό» στην Ριβιέρα

    13o AOAFF: Η στέψη της «Βασίλισσας Μαργκό» στην Ριβιέρα

    Η τολμηρή 'κορωνίδα' της φιλμογραφίας του Πατρίς Σερό 'Βασίλισσα Μαργκό' προβλήθηκε την Τετάρτη 30 Αυγούστου στη Ριβιέρα, σε συνεργασία με το 7ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος!

    Επιτέλους λίγη ομορφιά: Το 13ο AOAFF παρουσιάζει την «Πεντάμορφη και το Τέρας» του Κοκτώ στη Γαλλική Σχολή

    Επιτέλους λίγη ομορφιά: Το 13ο AOAFF παρουσιάζει την «Πεντάμορφη και το Τέρας» του Κοκτώ στη Γαλλική Σχολή

    Το 13ο Athens Open Air Film Festival σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Plein-Air του Γαλλικού Ινστιτούτου παρουσιάζουν το ποιητικό κόσμημα του Ζαν Κοκτώ στους κήπους της Γαλλικής Σχολής Αθηνών την Πέμπτη 31 Αυγούστου. Είσοδος ελεύθερη.

    Το 13ο AOAFF παρουσιάζει την «Βασίλισσα Μαργκό» την Τετάρτη 30 Αυγούστου στη Ριβιέρα

    Το 13ο AOAFF παρουσιάζει την «Βασίλισσα Μαργκό» την Τετάρτη 30 Αυγούστου στη Ριβιέρα

    Το 13ο Athens Open Air Film Festival ανακοινώνει νέα ημερομηνία για την προβολή της επιβλητικής 'Βασίλισσας Μαργκό' του Πατρίς Σερό με τις αξέχαστες ερμηνείες των Ιζαμπέλ Ατζανί, Βίρνα Λίζι. Η ταινία θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην πλήρη διάρκειά της. Είσοδος ελεύθερη.

    13o AOAFF: Η Πανελλήνια πρεμιέρα του φετινού Χρυσού Φοίνικα «Ανατομία μιας Πτώσης»

    13o AOAFF: Η Πανελλήνια πρεμιέρα του φετινού Χρυσού Φοίνικα «Ανατομία μιας Πτώσης»

    Την Τετάρτη 23 Αυγούστου, το Athens Open Air Film Festival και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, σε συνεργασία με τη Spentzos Film, παρουσίασαν σε πανελλήνια πρεμιέρα τον πανηγυρικό φετινό Χρυσό Φοίνικα του Φεστιβάλ των Καννών, ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΜΙΑΣ ΠΤΩΣΗΣ της Ζιστίν Τριέ στην ΑΙΓΛΗ Ζαππείου.