aoaff

11ο AOAFF: Έναρξη ηλεκτρονικής προκράτησης Δελτίων Εισόδου για τo «Μεροκάματο του Τρόμου»

Το 11ο Athens Open Air Film Festival παρουσιάζει σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, το γεμάτο ένταση «Μεροκάματο του Τρόμου» (The Wages of Fear) του Ανρί-Ζορζ Κλουζό στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ (Θεοτοκοπούλου 36, Πατήσια), αυτή την Πέμπτη 29 Ιουλίου στις 21:30 το βράδυ.

Σε μια πάμφτωχη γειτονιά της Νότιας Αμερικής, τέσσερις άνδρες αναλαμβάνουν να μεταφέρουν δυο καμιόνια φορτωμένα με μεγάλο και εξαιρετικά επικίνδυνο φορτίο νιτρογλυκερίνης έναντι αδράς αμοιβής. Αρκεί τα φορτηγά με το εκρηκτικό και ευαίσθητο σε κραδασμούς υλικό να υπερβούν τα εμπόδια (πράγμα μάλλον απίθανο) και να φτάσουν στον προορισμό τους. 

Ο Κλουζό («Οι Διαβολογυναίκες») μετατρέπει την τεταμένη πορεία των τεσσάρων σε καθηλωτική περιπέτεια και σε συγκλονιστική αλληγορία της ανθρώπινης κατάστασης. Και το κάνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο: Ο ιδρώτας που νοτίζει τα κουρασμένα και νευρικά σώματα, η σκόνη και η βρομιά που γίνονται ένα με τα ρούχα, ο δρόμος που απλώνεται μπροστά, ατελείωτος και γεμάτος παγίδες, η παγερή αμφιβολία για το πότε ακριβώς ο θάνατος θα χτυπήσει τους απεγνωσμένους αυτούς ταξιδιώτες γίνεται σκιά που καραδοκεί σε κάθε στροφή αυτής της λαχανιαστής κινηματογραφικής διαδρομής, με το γκάζι στο τέρμα. Χρυσός Φοίνικας στο Φεστιβάλ Καννών και μεγάλη εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία παγκοσμίως. Λουκάς Κατσίκας

Σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος που εντάσσει τις προβολές του 5ου Φεστιβάλ Plein-Air γαλλικού κινηματογράφου στο πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival ως μια ακόμη δήλωση ελληνογαλλικής φιλίας και σταθερής συνεργασίας των δύο φορέων.

Σκηνοθεσία: Ανρί-Ζορζ Κλουζό | Σενάριο: Ανρί-Ζορζ Κλουζό, Ζερόμ Ζερόνιμι | Πρωταγωνιστούν: Ιβ Μοντάν, Σαρλ Βανέλ, Φόλκο Λούλι, Πέτερ βαν Έικ | Διάρκεια: 147’ | Έτος παραγωγής: 1953 

Η ταινία θα προβληθεί στον ανακαινισμένο θερινό κινηματογράφο ΑΒ που επαναλειτουργεί από φέτος (Θεοτοκοπούλου 36, Πατήσια) την Πέμπτη 29 Ιουλίου στις 21:30 το βράδυ. Συμβουλευτείτε τον χάρτη στο τέλος του άρθρου για το ακριβές σημείο της προβολής!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ

Παρακαλούμε κάντε κράτηση του δωρεάν Δελτίου Εισόδου στον παρακάτω σύνδεσμο (μέχρι εξαντλήσεως των δελτίων)

Δελτία Εισόδου για την ταινία «Μεροκάματο του Τρόμου» (The Wages of Fear):
https://forms.gle/LQieSx9SbJnqY8wk8

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο e-mail επικοινωνίας που θα δώσετε, θα λάβετε το μηδενικό σας εισιτήριο. Η επίδειξη του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού Δελτίου Εισόδου είναι απαραίτητη για την είσοδό σας στον χώρο προβολής.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

- Η είσοδος στο χώρο προβολής θα πραγματοποιείται μόνο με ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ τα οποία οι θεατές θα μπορούν 

α. είτε να προμηθεύονται επί τόπου στην τοποθεσία της εκδήλωσης.

β. είτε να εξασφαλίζουν με ηλεκτρονική προκράτησηδυο ημέρες πριν από κάθε προβολή (η προκράτηση θα ανοίγει στις 12 το μεσημέρι) στο aoaff.gr.

- Κάθε θεατής θα δικαιούται ΜΟΝΟ ΕΝΑ δελτίο εισόδου.

- Η είσοδος και διάθεση δελτίων θα ξεκινά μιάμιση ώρα πριν από κάθε προβολή. 

- Οι θεατές που έχουν κάνει ηλεκτρονική προκράτηση θα πρέπει να παραλαμβάνουν το δελτίο τους τουλάχιστον 15' νωρίτερα από την έναρξη της προβολής, διαφορετικά η θέση θα απελευθερώνεται και θα διατίθεται επιτόπου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival στο άρθρο:
Μία αγκαλιά γεμάτη σινεμά! Το πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival.

Κατεβάστε το ωρολόγιο πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival.



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2021-07-27 12:00:00

    Διαβάστε επίσης

    14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Ένα κινηματογραφικό ταξίδι στο Τρένο στο Ρουφ με «Τσάι στη Σαχάρα»

    14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Ένα κινηματογραφικό ταξίδι στο Τρένο στο Ρουφ με «Τσάι στη Σαχάρα»

    Το 14ο Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ παρουσίασε σε έναν ιδανικό χώρο το 'Τσάι στη Σαχάρα' του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι, μία από τις ωραιότερες ερωτικές ιστορίες του σινεμά.

    Το 14ο AOAFF powered by ΔΕΗ σας προσκαλεί για «Τσάι στη Σαχάρα» στο Τρένο στο Ρουφ

    Το 14ο AOAFF powered by ΔΕΗ σας προσκαλεί για «Τσάι στη Σαχάρα» στο Τρένο στο Ρουφ

    Το 14ο Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ προβάλλει την Πέμπτη 25 Ιουλίου το 'Τσάι στη Σαχάρα' του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι σε έναν ιδανικό χώρο, το Τρένο στο Ρουφ! Είσοδος ελεύθερη.

    Μία ολονυχτία προβολών κάτω από την πανσέληνο! Το 14ο AOAFF powered by ΔΕΗ στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

    Μία ολονυχτία προβολών κάτω από την πανσέληνο! Το 14ο AOAFF powered by ΔΕΗ στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

    Στην Πανσέληνο του Ελαφιού, την Κυριακή 21 Ιουλίου, το 14ο Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ διανυκτερεύει στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με σινεμά από το σούρουπο ως την αυγή! Απαραίτητη προϋπόθεση, η διάθεση για ξενύχτι. Είσοδος ελεύθερη.

    14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Μία ατμοσφαιρική «ολονυχτία τρόμου» στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος

    14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Μία ατμοσφαιρική «ολονυχτία τρόμου» στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος

    Σάββατο βράδυ, 20 Ιουλίου, γεμίσατε το Πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος με τις πολύ όμορφες παρουσίες σας και μείνατε μαζί μας ως τις 3 τα ξημερώματα, βλέποντας τις εκπληκτικές ταινίες που φιλοξένησε το 14ο Athens Open Air Film Festival Powered by ΔΕΗ στο πλαίσιο μιας ατμοσφαιρικής κινηματογραφικής ολονυχτίας. 🎬

    Το 14ο AOAFF Powered by ΔΕΗ σας καλεί το Σάββατο 20 Ιουλίου σε μια ολονυχτία κλασικού τρόμου που θα σας μείνει αξέχαστη

    Το 14ο AOAFF Powered by ΔΕΗ σας καλεί το Σάββατο 20 Ιουλίου σε μια ολονυχτία κλασικού τρόμου που θα σας μείνει αξέχαστη

    Εξοπλιστείτε με ψάθες, στρωσίδια, καρέκλες θαλάσσης και ελάτε να νικήσουμε κινηματογραφικά τον καύσωνα! Το 14ο Athens Open Air Film Festival Powered by ΔΕΗ σας προσκαλεί το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιουλίου να ξενυχτήσουμε στο (ανακουφιστικά) δροσερό Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος. να ξαπλώσουμε στα γρασίδια, να μας φωτίζει όλο το βράδυ η πανσέληνος, να μας κεράσει απολαυστικές μπύρες η Fischer και να απολαύσουμε σε αποκατεστημένες κόπιες τρία κλασικά αριστουργήματα ατμόσφαιρας και τρόμου. Είσοδος ελεύθερη!

    14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Κινηματογραφικά ίχνη από «Πέντε Κόκκινες Τουλίπες» στη Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή

    14ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Κινηματογραφικά ίχνη από «Πέντε Κόκκινες Τουλίπες» στη Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή

    Το 14ο Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ παρουσίασε σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Plein-Air του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος τις 'Πέντε Κόκκινες Τουλίπες' του Ζαν Στελί στους Κήπους της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής.