aoaff

«Δράκουλας» στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας: μια ξεχωριστή προβολή γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή

Η πολυαναμενόμενη προβολή του Σαββάτου, 23 Ιουλίου, για την επέτειο των 30 χρόνων του θρυλικού «Δράκουλα» του Φράνσις Φορντ Κόπολα αποκτά μια ιδιαίτερη βαρύτητα ενόψει των πρόσφατων γεγονότων στην ευρύτερη περιοχή της Πεντέλης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνέχεια κοινής απόφασης του Φεστιβάλ με τον Δήμο Πεντέλης ως μια προσφορά πολιτιστικής διεξόδου για το κοινό και ως ένδειξη αλληλεγγύης. 

Ειδικότερα, καλούμε τους θεατές που θα παρευρεθούν στην προβολή και επιθυμούν να συμπαρασταθούν εμπράκτως στους κατοίκους της περιοχής, να συνεισφέρουν με τα κάτωθι είδη πρώτης ανάγκης:

- Ισοτονικά Αναψυκτικά
- Προϊόντα ξηράς τροφής
- Φαρμακευτικές αλοιφές για εγκαύματα
- Ηλεκτρολύτες

Το Φεστιβάλ αναλαμβάνει, σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης, να συγκεντρώσει και διανείμει τα ανωτέρα είδη στο κλιμάκιο εθελοντών που συνδράμει στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς. 

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας περιμένουμε. 

Ώρα προσέλευσης: 20.30

Περισσότερες πληροφορίες για την προβολή εδώ



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2022-07-21 19:19:26

    Διαβάστε επίσης

    [ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ] Αναβολή της «Μεγάλης Απόδρασης» για Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου

    [ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ] Αναβολή της «Μεγάλης Απόδρασης» για Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου

    Ο βροχερός καιρός μας αναγκάζει να μεταφέρουμε την 'Απόδραση' λίγο αργότερα! Η αποψινή προβολή της 'Μεγάλης Απόδρασης' του Τζον Στάρτζες από το 12ο Athens Open Air Film Festival αναβάλλεται. ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στον θερινό κινηματογράφο Ριβιέρα.

    29 Ιουλίου 2022 - Μία μαγική ολονυχτία στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος με το «The Before Trilogy»

    29 Ιουλίου 2022 - Μία μαγική ολονυχτία στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος με το «The Before Trilogy»

    Πάνω από 500 άτομα κατέκλυσαν χθες βράδυ το Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος για τον σινεμαραθώνιο του 12ου Athens Open Air Film Festival, παρακολουθώντας από το σούρουπο μέχρι τις τρεις περίπου τη νύχτα back-to-back τα 'Πριν το Ξημέρωμα', 'Πριν το Ηλιοβασίλεμα' και 'Πριν τα Μεσάνυχτα' του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ.

    Το 12ο AOAFF παρουσιάζει την «Τριλογία του Πριν» σε έναν μοναδικό μαραθώνιο στην Ακαδημία Πλάτωνος

    Το 12ο AOAFF παρουσιάζει την «Τριλογία του Πριν» σε έναν μοναδικό μαραθώνιο στην Ακαδημία Πλάτωνος

    Την Παρασκευή 29 Ιουλίου σας περιμένουμε στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος! Λίγο πριν πάει διακοπές, το 12ο Athens Open Air Film Festival προσφέρει τρεις μοναδικές και πολυαγαπημένες κινηματογραφικές βόλτες παρέα με τον Τζέσι και την Σελίν!

    23 Ιουλίου 2022 - Ο «Δράκουλας» του Κόπολα επισκέφτηκε το επιβλητικό Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

    23 Ιουλίου 2022 - Ο «Δράκουλας» του Κόπολα επισκέφτηκε το επιβλητικό Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

    Το Σάββατο 23 Ιουλίου, ο Κόμης κατέφθασε στο εντυπωσιακά κατακόκκινο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, παρουσία 600 θεατών!

    21 Ιουλίου 2022 - Το «Οπωσδήποτε την Κυριακή» στον ειδυλλιακό κήπο της Γαλλικής Σχολής

    21 Ιουλίου 2022 - Το «Οπωσδήποτε την Κυριακή» στον ειδυλλιακό κήπο της Γαλλικής Σχολής

    Το κύκνειο άσμα του Φρανσουά Τριφό 'Οπωσδήποτε την Κυριακή', προβλήθηκε την Πέμπτη 21 Ιουλίου στους Κήπους της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής, στο πλαίσιο συνεργασίας τους 12ου Αthens Open Air Film Festival με το 6ο Θερινό Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.