aoaff

Η «Ερωτική Επιθυμία» του Γουόνγκ Καρ Γουάι έρχεται σε 4Κ προβολή στο 11ο Athens Open Air Film Festival

Είστε έτοιμοι να ερωτευθείτε (ξανά); Το 11ο Athens Open Air Film Festival παρουσιάζει σε σαγηνευτική κόπια 4Κ το αριστούργημα του Γουόνγκ Καρ Γουάι την Τρίτη 15 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Ελεγεία ενός έρωτα από εκείνους που είναι καταδικασμένοι να μην καρποφορήσουν, η ταινία αγκαλιάζει συναισθηματικά τον θεατή σαν ένα κομμάτι από την πιο τρυφερή μουσική δωματίου. Πέρα από τον θεσπέσιο ρομαντισμό της ή την ατμόσφαιρα καημού και προσμονής που τόσο μεθοδικά εγκαθιδρύει ανάμεσα στους δυο ήρωες, η «Ερωτική Επιθυμία» αποτελεί ένα φιλμικό καρδιοχτύπι κι ένα πραγματικό αισθητικό απόγειο, με τη χαμηλότονα ρυθμική σκηνοθεσία και τις γεμάτες εσωτερικότητα ερμηνείες να συνομωτούν με τις φωτοσκιάσεις, την εκστατικά όμορφη χρωματική παλέτα, το ντεκόρ και την ηχητική μπάντα, προκειμένου να συντάξουν το απόλυτο οπτικό ποίημα πάνω στη μυστική δύναμη του πόθου και της λαχτάρας για κάτι που δε μπορεί να γίνει δικό σου.

Από τις ωραιότερες δημιουργίες του μοντέρνου σινεμά, αυτό είναι το απόλυτο και αξεπέραστο αριστούργημα του Γουόνγκ Καρ Γουάι. 

Η εορταστική προβολή της 4Κ αποκατεστημένης κόπιας που επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης θα προβληθεί την Τρίτη 15 Ιουνίου στις 21:30 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι - Είσοδος από οδό Ιάκχου).

Η αφίσα της 11ης έκδοσης του Athens Open Air Film Festival, δια χειρός του σχεδιαστή οπτικής επικοινωνίας Βασίλη Μέξη, είναι εμπνευσμένη από το αριστούργημα του Γουόνγκ Καρ Γουάι.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ για την προσέλευση του κοινού

Προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία της δημόσιας υγείας και η ομαλή ροή των θεατών μας στις προβολές, σας ενημερώνουμε ότι:

- Η είσοδος στον χώρο προβολής θα πραγματοποιείται μόνο με ονομαστικά ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ τα οποία οι θεατές θα μπορούν να προμηθεύονται με ηλεκτρονική προκράτηση, τρεις ημέρες πριν από κάθε προβολή (η προκράτηση θα ανοίγει στις 12 το μεσημέρι) στο www.aoaff.gr.

- Κάθε θεατής θα δικαιούται ΜΟΝΟ ΕΝΑ δελτίο εισόδου, οπότε παρακαλούμε θερμά να φροντίσετε να έρθετε εγκαίρως μαζί με τους/τις συνοδούς σας σε περίπτωση που επιθυμείτε να καθίσετε κοντά.

- Θα τηρούνται αυστηρά οι αναγκαίες αποστάσεις μεταξύ των θεατών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival στο άρθρο:
Μία αγκαλιά γεμάτη σινεμά! Το πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival.

Κατεβάστε το ωρολόγιο πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival.

Η ταινία «Ερωτική Επιθυμία» θα κυκλοφορήσει σε επανέκδοση στις ελληνικές αίθουσες 17 Ιουνίου από το Cinobo.  Hμερομηνία δημοσίευσης: 2021-06-10 20:06:56

  Διαβάστε επίσης

  11ο AOAFF: Έναρξη ηλεκτρονικής προκράτησης Δελτίων Εισόδου για την «Τελετή»

  11ο AOAFF: Έναρξη ηλεκτρονικής προκράτησης Δελτίων Εισόδου για την «Τελετή»

  Το 11ο Athens Open Air Film Festival παρουσιάζει την 'Τελετή' του Κλοντ Σαμπρόλ, ένα από τα κορυφαία θρίλερ της δεκαετίας του '90, στον θερινό κινηματογράφο Νέα Παναθήναια την Πέμπτη 24 Ιουνίου. Είσοδος ελεύθερη.

  Μία αγκαλιά γεμάτη σινεμά! Το πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival

  Μία αγκαλιά γεμάτη σινεμά! Το πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival

  Το Athens Open Air Film Festival, ο πολυαγαπημένος καλοκαιρινός κινηματογραφικός θεσμός που αποτελεί εδώ και μια δεκαετία αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής εμπειρίας των κατοίκων και επισκεπτών της πρωτεύουσας και διοργανώνεται από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, με τη συνδιοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), επιστρέφει με διάθεση να μετατρέψει την πόλη σε μια μεγάλη κινηματογραφική αγκαλιά.

  11ο AOAFF: Οδηγίες για την διάθεση των Δελτίων Εισόδου και την προσέλευση στις προβολές

  11ο AOAFF: Οδηγίες για την διάθεση των Δελτίων Εισόδου και την προσέλευση στις προβολές

  Ο πολυαγαπημένος καλοκαιρινός κινηματογραφικός θεσμός της πόλης είναι εδώ και υπόσχεται να μεταμορφώσει την Αθήνα σε ένα απολαυστικό θερινό σινεμά.

  11ο AOAFF: Η «Ερωτική Επιθυμία» του Γουόνγκ Καρ Γουάι σε απαστράπτουσα 4Κ προβολή στην Τεχνόπολη!

  11ο AOAFF: Η «Ερωτική Επιθυμία» του Γουόνγκ Καρ Γουάι σε απαστράπτουσα 4Κ προβολή στην Τεχνόπολη!

  Το 11ο Athens Open Air Film Festival συμμετέχει στον επετειακό εορτασμό της αριστουργηματικής, σαγηνευτικής ταινίας του Γουόνγκ Καρ Γουάι και προβάλλει την 'Ερωτική Επιθυμία' σήμερα Τρίτη 15 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

  11ο AOAFF: Ξεκινάμε με «Another Round» και Όσκαρ στην Τεχνόπολη!

  11ο AOAFF: Ξεκινάμε με «Another Round» και Όσκαρ στην Τεχνόπολη!

  Το Athens Open Air Film Festival, ο πολυαγαπημένος καλοκαιρινός κινηματογραφικός θεσμός της πόλης, ξεκινά τις φετινές προβολές του σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με το βραβευμένο με Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας 'Another Round' (Άσπρο Πάτο) του Τόμας Βίντερμπεργκ!

  11ο AOAFF: Έναρξη ηλεκτρονικής προκράτησης Δελτίων Εισόδου για την «Ερωτική Επιθυμία»

  11ο AOAFF: Έναρξη ηλεκτρονικής προκράτησης Δελτίων Εισόδου για την «Ερωτική Επιθυμία»

  Το 11ο Athens Open Air Film Festival συμμετέχει στον εορτασμό της επετείου 20 χρόνων από την κυκλοφορία της 'Ερωτικής Επιθυμίας' (In the Mood for Love) και παρουσιάζει την 4Κ αποκατεστημένη κόπια που επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Γουόνγκ Καρ Γουάι.