aoaff
 

11ο AOAFF: Έναρξη ηλεκτρονικής προκράτησης Δελτίων Εισόδου για την «Ερωτική Επιθυμία»

Το 11ο Athens Open Air Film Festival συμμετέχει στον εορτασμό της επετείου 20 χρόνων από την κυκλοφορία της «Ερωτικής Επιθυμίας» (In the Mood for Love) και παρουσιάζει την 4Κ αποκατεστημένη κόπια που επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Γουόνγκ Καρ Γουάι.

Ελεγεία ενός έρωτα από εκείνους που είναι καταδικασμένοι να μην καρποφορήσουν, η ταινία αγκαλιάζει συναισθηματικά τον θεατή σαν ένα κομμάτι από την πιο τρυφερή μουσική δωματίου. Πέρα από τον θεσπέσιο ρομαντισμό της ή την ατμόσφαιρα καημού και προσμονής που τόσο μεθοδικά εγκαθιδρύει ανάμεσα στους δυο ήρωες, η «Ερωτική Επιθυμία» αποτελεί ένα φιλμικό καρδιοχτύπι κι ένα πραγματικό αισθητικό απόγειο, με τη χαμηλότονα ρυθμική σκηνοθεσία και τις γεμάτες εσωτερικότητα ερμηνείες να συνομωτούν με τις φωτοσκιάσεις, την εκστατικά όμορφη χρωματική παλέτα, το ντεκόρ και την ηχητική μπάντα, προκειμένου να συντάξουν το απόλυτο οπτικό ποίημα πάνω στη μυστική δύναμη του πόθου και της λαχτάρας για κάτι που δε μπορεί να γίνει δικό σου.

Από τις ωραιότερες δημιουργίες του μοντέρνου σινεμά, αυτό είναι το απόλυτο και αξεπέραστο αριστούργημα του Γουόνγκ Καρ Γουάι.

Η ταινία «Ερωτική Επιθυμία» του Γουόνγκ Καρ Γουάι θα προβληθεί την Τρίτη 15 Ιουνίου στις 21:30 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι - Είσοδος από οδό Ιάκχου).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ για την προσέλευση του κοινού

Προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία της δημόσιας υγείας και η ομαλή ροή των θεατών μας στις προβολές, σας ενημερώνουμε ότι:

- Η είσοδος στον χώρο προβολής θα πραγματοποιείται μόνο με ονομαστικά ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ τα οποία οι θεατές θα μπορούν να προμηθεύονται με ηλεκτρονική προκράτηση, τρεις ημέρες πριν από κάθε προβολή (η προκράτηση θα ανοίγει στις 12 το μεσημέρι) στο www.aoaff.gr.

- Κάθε θεατής θα δικαιούται ΜΟΝΟ ΕΝΑ δελτίο εισόδου, οπότε παρακαλούμε θερμά να φροντίσετε να έρθετε εγκαίρως μαζί με τους/τις συνοδούς σας σε περίπτωση που επιθυμείτε να καθίσετε κοντά.

- Θα τηρούνται αυστηρά οι αναγκαίες αποστάσεις μεταξύ των θεατών.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ

Παρακαλούμε κάντε κράτηση του δωρεάν Δελτίου Εισόδου στον παρακάτω σύνδεσμο (μέχρι εξαντλήσεως των δελτίων).

Δελτία Εισόδου για την ταινία «Ερωτική Επιθυμία» (In the Mood for Love): 
https://www.viva.gr/tickets/cinema/texnopoli/erwtiki-epithymia

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο e-mail επικοινωνίας που θα δώσετε, θα λάβετε το μηδενικό σας εισιτήριο. Η επίδειξη του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού Δελτίου Εισόδου είναι απαραίτητη για την είσοδό σας στον χώρο προβολής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival στο άρθρο:
Μία αγκαλιά γεμάτη σινεμά! Το πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival.

Κατεβάστε το ωρολόγιο πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival.

Η ταινία «Ερωτική Επιθυμία» θα κυκλοφορήσει σε επανέκδοση στις ελληνικές αίθουσες 17 Ιουνίου από το Cinobo.



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2021-06-12 12:00:00