aoaff
 

Mad Max 2: The Road Warrior (1981)

Πότε: Πέμπτη 20 Ιουλίου | 21:30
Που: Λυκαβηττός | Είσοδος Ελεύθερη
Θα ακολουθήσει πάρτι με dj set από τους Ιωσηφίνα Γκιόκα και Γιώργο Καρατζογιάννη του Best 92,6

 

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Μίλερ
Πρωταγωνιστούν: Μελ Γκίμπσον, Μπρους Σπενς, Βέρνον Γουέλς, Μάικλ Πρέστον
Διάρκεια: 95'

Σε μια ερημωμένη μετα- Αποκαλυπτική πραγματικότητα η οποία μοιάζει να έχει επιστρέψει την ανθρωπότητα σε μια πρωτόγονη κατάσταση, ο ήρωας του Τζορτζ Μίλερ επανεμφανίζεται στην οθόνη για να μετατραπεί από τον εκδικητή του πρώτου φιλμ σε έναν απρόθυμο μεσσία που αναλαμβάνει να σώσει μια φιλειρηνική κοινότητα από τις δολοφονικές επιθέσεις μιας βαρβαρικής ομάδας ανθρώπων.

Μελλοντολογικό γουέστερν, υπερβίαιο καρτούν, χέβι μέταλ φαντασίωση, ταινία δρόμου με σπασμένα τα φρένα, περιπέτεια με συγκινήσεις τις οποίες ελάχιστα φιλμ κατάφεραν ποτέ να μιμηθούν, το «Mad Max 2» είναι ασφαλώς πολλά περισσότερα εκτός από ένα σπουδαίο σίκουελ, μια αυτόνομη κινηματογραφική μυθολογία, ένα δυστοπικό όραμα και ένα hardcore ιδιωτικό σύμπαν για μεγάλα παιδιά που θέλουν τα παραμύθια τους γρήγορα, άγρια και ανελέητα. Είναι μια κινηματογραφική ένεση αδρεναλίνης που χτυπά κατευθείαν στην καρδιά.

Λουκάς Κατσίκας

• ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ •

Για λόγους ασφαλείας της προβολής αλλά και για τη δυνατότητα διέλευσης των οχημάτων έκτακτης ανάγκης έχουμε αποκλεισμό της πρόσβασης των αυτοκινήτων στον χώρο του πάρκινγκ του Λυκαβηττού. Εξαίρεση αποτελούν τα οχήματα με το χαρακτηστικό σήμα ΑμεΑ.

 



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2017-06-01 17:39:47