aoaff
 

Athens Open Air Film Festival Xmas Edition! «Ο Ψαλιδοχέρης» του Τιμ Μπέρτον

To Athens Open Air Film Festival συμμετέχει στο εορταστικό πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων «Χριστούγεννα στην Αθήνα» και σας προσκαλεί σε ένα μαγευτικό τριήμερο «ανοιχτών» κινηματογραφικών προβολών, με θέα την Ακρόπολη.

Κλασικές ταινίες για όλη την οικογένεια και πλήθος εκπλήξεων θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους θεατές στον ρομαντικό κόσμο του «Ψαλιδοχέρη», το παραμυθένιο σύμπαν του «Χριστουγεννιάτικου Εφιάλτη» και τις ξέφρενες περιπέτειες του Ρότζερ Ράμπιτ και της απίθανης καρτούν παρέας του!

Όλες οι προβολές θα είναι με ελεύθερη είσοδο και θα πραγματοποιηθούν στον Πεζόδρομο του Θησείου, στη συμβολή των οδών Ερμού & Ασωμάτων με ώρα έναρξης 18.30.

Κατεβάστε εδώ το pdf με όλες τις εκδηλώσεις του προγράμματος «Χριστούγεννα στην Αθήνα»

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 28. 12 | Πεζόδρομος Θησείου
Ο ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΗΣ ( Edward Scissorhands, 1990) του Τιμ Μπέρτον

Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντεπ, Γουινόνα Ράιντερ, Νταϊάν Γουίστ, Βίνσεντ Πράις, Κάθι Μπέικερ | Διάρκεια: 105’ | Ώρα έναρξης: 18.30

Ο Έντουαρντ Ψαλιδοχέρης (Τζόνι Ντεπ) αποτελεί το απαύγασμα των απροσάρμοστων και αμετανόητα ονειροπόλων χαρακτήρων της φαντασίας του Τιμ Μπέρτον, που η κοινωνία ποτέ δεν θα μπορέσει να αγκαλιάσει ολοκληρωτικά. Mε αφετηρία τον αγαπημένο στον σκηνοθέτη μύθο του Φρανκενστάιν, ο Μπέρτον παίρνει το ατελές δημιούργημα ενός επιστήμονα (Βίνσεντ Πράις) και το βάζει να γνωρίζει την αποδοχή και τον έρωτα, για να αποσυρθεί και πάλι στα σκοτάδια, εκεί όπου κανείς δεν μπορεί να τον πληγώσει. Ο Τζόνι Ντεπ, στον καλύτερο ίσως ρόλο της καριέρας του, σημαδεύει με έναν οδυνηρό ρομαντισμό το απόλυτο παραμύθι του Μπέρτον.

Κατά τη διάρκεια των προβολών οι μικροί και μεγάλοι θεατές μας θα έχουν τη δυνατότητα:

Να ζεσταθούν με θερμάστρες εξωτερικού χώρου.
Να σκεπαστούν με κουβερτάκια, με την ευγενική υποστήριξη της IKEA. Μετά την ολοκλήρωση του τριήμερου των προβολών, οι κουβέρτες θα διατεθούν στις δομές του Δήμου Αθηναίων υπέρ ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Να απολαύσουν ζεστά ροφήματα.
* Να δοκιμάσουν γιορτινά εδέσματα από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Από τις 7 Δεκεμβρίου και για έναν ολόκληρο μήνα, ο δήμος Αθηναίων μας καλεί να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα στην πιο λαμπερή Αθήνα που έγινε ποτέ, με ένα πλούσιο πρόγραμμα που υπογράφουν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Στολίδια, λαμπιόνια, παιχνίδια, μαζί με μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων και δράσεων, γεμίζουν κάθε γωνιά της πόλης με φως, την πασπαλίζουν με χρυσόσκονη και φτιάχνουν τον πιο μαγικό προορισμό των φετινών γιορτών για όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους, κατοίκους της πρωτεύουσας και επισκέπτες.

Για περαιτέρω πληροφορίες συντονιστείτε στα cinemagazine.graoaff.gr και στις σελίδες μας facebook / twitter / instagram.

Για το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων επισκεφθείτε το christmasinathens.gr και τη Facebook page https://www.facebook.com/christmasinathens
#aoaffXmas #ChristmasinAthens



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2019-12-20 13:06:01