aoaff
 

Αναβολή προβολών «Fight Club» & «Ξέφρενες Νύχτες» του Athens Open Air Film Festival λόγω εθνικού πένθους

Το 8ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας ανακοινώνει ότι αναβάλλεται η προβολή της Τετάρτης 25 Ιουλίου 2018, στον Λυκαβηττό, της ταινίας «Fight Club» καθώς και εκείνη της Παρασκευής 27 Ιουλίου 2018, στην Παραλία του Αγίου Κοσμά, της ταινίας «Ξέφρενες Νύχτες». 

Οι προγραμματισμένες προβολές αναβάλλονται λόγω συμμετοχής του 8ου Athens Open Air Film Festival στο Εθνικό Πένθος για την ανείπωτα τραγική απώλεια δεκάδων συνανθρώπων μας από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική και για την τεράστια οικολογική καταστροφή που προκάλεσαν οι πυρκαγιές αυτές. 

Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων.

Θα ανακοινωθούν σύντομα οι επόμενες ημερομηνίες και χώροι διεξαγωγής των αναβαλλόμενων προβολών. 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ

Δήμοι, φορείς, σωματεία και πολίτες ξεκίνησαν τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων για τους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών. Ειδικότερα:

Γραμμή βοήθειας: 108

Σωματείο εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ: έπειτα από επικοινωνία με τον δήμο Ραφήνας - Πικερμίου, συγκεντρώνει γάζες, betadine, fucidin, παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, τρόφιμα μακράς συντήρησης (φρυγανιές, μπισκότα κ.ά). Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του ΚΕΕΛΠΝΟ (Αγράφων 3-5 Μαρούσι) και για οποιαδήποτε πληροφορία καλείτε στο τηλέφωνο 6944 987730.

Δήμος Μαραθώνος: συγκεντρώνονται τρόφιμα, νερά και είδη πρώτης ανάγκης στο δημοτικό κατάστημα της Νέας Μάκρης, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 104.

Περιφέρεια Αττικής: για προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης (Εμφιαλωμένα νερά, χυμοί, τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση να είναι άμεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κ.λπ.), γάλατα μακράς διάρκειας, τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου, π.χ. Εβαπορέ), μπορείτε να απευθυνθείτε στην τηλεφωνική γραμμή 210 4819001 του Κέντρου Logistics της Περιφέρειας Αττικής ή στους οικείους Δήμους. Σημείο συγκέντρωσης είναι το Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής στην Εσπλανάδα – Πλατεία Νερού δίπλα στο Τάε Κβο Ντο του Φαληρικού.

Αιμοδοσία για τους τραυματίες: στα νοσοκομεία Σισμανόγλειο, Θριάσιο και «Ελπίς». 

Αδέσποτα και περίθαλψη ζώων: λειτουργεί αυλή στους Αγίους Θεοδώρους για αδέσποτα Κινέτας που κινδυνεύουν στο τηλ. 6975 664142 και για περίθαλψη ζώων, γραμμή επικοινωνίας: 210 8013302.



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2018-07-24 16:12:37