aoaff
 

Το 8ο Athens Open Air Film Festival και οι «Ξέφρενες Νύχτες» του στο Άλσος Πετραλώνων

To πολυαγαπημένο Φεστιβάλ του καλοκαιριού που σας κράτησε συντροφιά με κινηματογραφικές αποδράσεις σε απρόσμενα σημεία της Αθήνας -και όχι μόνο- πλησιάζει στο τέλος του. 

Μετά την προβολή της τολμηρής ταινίας «Ξέφρενες Νύχτες» (Boogie Nights, 1997) του Πολ Τόμας Άντερσον στο Άλσος Πετραλώνων, οι θεατές του 8ου Athens Open Air Film Festival θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την τελευταία προβολή του καλοκαιριού, την Τετάρτη 29 Αυγούστου, στο Νομισματικό Μουσείο και την ταινία «Ο Άρχοντας των Μυγών» (Lord of the Flies, 1963) του Πίτερ Μπρουκ. 

Ώρα έναρξης: 21.00

Η προβολή της αριστουργηματικής διασκευής στο θρυλικό μυθιστόρημα του Γουίλιαμ Γκόλντινγκ, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Αφιερώματος «Κλασσικά Εικονογραφημένα», σε συνεργασία με το British Council Greece.

Προσοχή! Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας στον κήπου του Νομισματικού Μουσείου, η είσοδος θα γίνει με δελτία προτεραιότητας. Παρακαλούμε φροντίστε για την έγκαιρη προσέλευσή σας.

Με τη συνδιοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων

Η Fischer Beer, η πιο σινεφίλ μπίρα, συνόδευσε γευστικά την προβολή, αλλά και όλη τη διαδρομή του φετινού κινηματογραφικού καλοκαιριού, στο πλαίσιο του 8ου Athens Open Air Film Festival, εντός αλλά και εκτός Αττικής.



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2018-08-28 19:33:42