aoaff
 

4 Ιουνίου 2018 - Ταινία Έναρξης, Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

To Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας ξεκίνησε την βόλτα του στην πόλη, ανοίγωντας «αυλαία» με την πρώτη προβολή στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

"This kind of certainty comes but just once in a lifetime", λέει ο Κλιντ Ιστγουντ στη Μέριλ Στριπ. Κι εμείς είμαστε σίγουροι για την αγάπη σας στο 8ο Athens Open Air Film Festival!

Με μια λαμπερή, εορταστική αλλά και συναισθηματική προβολή κήρυξε την έναρξη του κινηματογραφικού καλοκαιριού το αγαπημένο Φεστιβάλ στην ειδυλλιακή αυλή του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου. Το κοινό κατέφθανε από νωρίς και μέχρι την έναρξη της προβολής ο προαύλιος χώρος του Μουσείου είχε γεμίσει με καθιστούς σε καρέκλες και το έδαφος αλλά και όρθιους θεατές! 

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του 8ου Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, Λουκάς Κατσίκας, καλωσόρισε κοινό και συνεργάτες και ευχαρίστησε θερμά για τη σταθερή και μακρόχρονη υποστήριξη: τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, τον κο Διευθυντή του Μουσείου κο Περίανδρο Επιτροπάκη, την Αθηναϊκή Ζυθοποιία και την Fischer Beer!

Στην προβολή παρευρέθηκαν - μεταξύ άλλων - η πρώην Υπουργός, κα Λούκα Κατσέλλη, ο σκηνοθέτης Γιώργος Ζώης, η ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Ρετσίνα, ο Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Ορέστης Ανδρεαδάκης, ο ηθοποιός Νικόλας Αγγελής.

Μετά την προβολή, οι θεατές απόλαυσαν παγωμένη μπύρα Fischer στο εσιτατόριο-μπαρ του Μουσείου «Ιλίσσια». 

Ξεκινήσαμε! Καλό μας Φεστιβάλ!



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2018-06-05 11:07:31