aoaff
 

25 Ιουνίου 2018 - «Ο Μικρός Δραπέτης», Σινέ Ριβιέρα

Με μια ιδιαίτερα συγκινητική προβολή της πρώτης του ταινίας «Ο Μικρός Δραπέτης» (The young runaway, 1968) γιορτάσαμε χθες την επέτειο των 50 χρόνων για τον σπουδαίο Έλληνα σκηνοθέτη, Σταύρο Τσιώλη.

 

Την προβολή που πραγματοποιήθηκε στο αγαπημένο Σινέ Ριβιέρα σε συνεργασία με τη «Χαμένη Λεωφόρο του Ελληνικού Σινεμά» τίμησαν με την παρουσία τους μια σειρά εκλεκτών προσώπων: Ο σκηνοθέτης και ιδρυτικό μέλος της «Χαμένης Λεωφόρου», Αλέξης Αλεξίου προλόγισε την προβολή μαζί με τον δικό μας συνεργάτη, Πάνο Γκένα και κάλεσαν κοντά τους τον «μικρό Αλιέξη», πρωταγωνιστή της ταινίας, Νίκο Οικονομίδη και την κόρη του Σταύρου Τσιώλη, Κατερίνα Τσιώλη, οι οποίοι μοιράστηκαν με το κοινό αστείες και τρυφερές αναμνήσεις από την εποχή των γυρισμάτων αλλά και ανέκδοτες ιστορίες από την καριέρα του Σταύρου Τσιώλη.

Στην προβολή παρευρέθηκαν επίσης: Ο Διευθυντής του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, Β. Κοσμόπουλος, ο Διευθυντής Φωτογραφίας του Θ. Αγγελόπουλου, Γιώργος Αρβανίτης, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Κ. Μπιτζάνης και ο κωμικός Μ. Μαθιουδάκης.

Ευχαριστούμε για την ωραία συνεργασία το Σινέ Ριβιέρα, την Πέγκυ Ρίγγα και την ομάδα της Χαμένης Λεωφόρου του Ελληνικού Σινεμά.

Επόμενος σταθμός της μεγάλης κινηματογραφικής γιορτής του καλοκαιριού: Σάββατο, 30 Ιουνίου στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, με την προβολή της «Ηλέκτρας», του Μ. Κακογιάννη!

Διαβάστε αναλυτικά εδώ
Join Here: https://www.facebook.com/events/2067903060143605/

Συνδιοργάνωση: Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων

Η Fischer Beer, η πιο σινεφίλ μπίρα, συνόδευσε γευστικά την προβολή, αλλά και όλη τη διαδρομή του φετινού κινηματογραφικού καλοκαιριού, στο πλαίσιο του 8ου Athens Open Air Film Festival, εντός αλλά και εκτός Αττικής. 



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2018-06-26 22:08:00