aoaff
 

Η εξωτική ατμόσφαιρα της Ινδίας και μια γλυκύτατη ιστορία αγάπης στο αποψινό Athens Open Air!

Το αφοπλιστικό «The Lunchbox» υπηρετεί επάξια το ανθρώπινο σινεμά της καρδιάς και αποτελεί τον ορισμό της ποιοτικής feelgood ρομαντικής κομεντί - απόψε, με ελεύθερη είσοδο στο Athens Open Air Film Festival!

Πότε: Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου, στις 21:00
Πού: Θερινός Κινηματογράφος Σινέ-Ψυρρή, Σαρρή 40-44 (πίσω από το θέατρο «Αποθήκη»)
Είσοδος ελεύθερη

Εδώ και 120 χρόνια στη Μουμπάι, κάθε πρωί, 5.000 Νταμπαβάλα (Dabbawallahs) - τοπικοί κούριερ φαγητού- παραδίδουν ζεστά γεύματα από την κουζίνα των νοικοκυρών στα γραφεία των συζύγων τους. Χάρη σε ένα λάθος, μια νεαρή γυναίκα θα βρεθεί να αλληλογραφεί με έναν μοναχικό υπάλληλο (ο σούπερ σταρ της χώρας, Ίρφαν Καν), ανταλλάσοντας καθημερινά μηνύματα μέσω των πακέτων φαγητού. Βοηθούν ο ένας τον άλλο να θυμηθούν και πάλι χαμένα όνειρα και η ζωή τους αλλάζει ριζικά…

Το αφοπλιστικό ντεμπούτο του ινδικής καταγωγής Ρίτες Μπάτρα τοποθετεί μία γλυκύτατη ερωτική ιστορία δι’ (ανορθόδοξης) αλληλογραφίας στη σημερινή Μουμπάι, υπηρετεί επάξια το ανθρώπινο σινεμά της καρδιάς και αποτελεί τον ορισμό της ποιοτικής feelgood ρομαντικής κομεντί, αιχμαλωτίζοντας ταυτόχρονα την εξωτική ατμόσφαιρα και τις μυρωδιές της Ινδίας!


the lunchbox - trailer by NyxtesPremieras

Σκηνοθεσία: Ριτές Μπάτρα
Πρωταγωνιστούν: Ιρφάν Καν, Νιμρότ Κόρ, Λιλέτ Ντάμπι
Έτος: 2013
Διάρκεια: 104'



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2014-09-03 09:17:34

    Διαβάστε επίσης

    Athens Open Air: η εφηβική επανάσταση της «Πίσω Πόρτας»

    Athens Open Air: η εφηβική επανάσταση της «Πίσω Πόρτας»

    Οι πρώτες επαναστάσεις μιας πρώιμης ενηλικίωσης στην νοσταλγική 'Πίσω Πόρτα' του Γιώργου Τσεμπερόπουλου - απόψε, στην δωρεάν προβολή του Athens Open Air Film Festival!

    Ο «κύριος Τσανς» ζωντανεύει σήμερα στο Άλσος Νέας Σμύρνης

    Ο «κύριος Τσανς» ζωντανεύει σήμερα στο Άλσος Νέας Σμύρνης

    Σήμερα Πέμπτη τη σκυτάλη παίρνει η ταινία 'Να είσαι εκεί κύριε Τσανς' του Χαλ Άσμπι, στο Άλσος της Νέας Σμύρνης. Μία διαχρονική σάτιρα της σύγχρονης αμερικάνικης πραγματικότητας που σηματοδοτεί παράλληλα την κορυφαία ερμηνεία της καριέρας του Πίτερ Σέλερς που του χάρισε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ και τη Χρυσή Σφαίρα. Μαζί του πρωταγωνιστούν και οι Σίρλει Μακ Λέιν, Μέλβιν Ντάγκλας, με τη προβολή πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα.

    Η «Μαγική Πόλις» ζωντανεύει ξανά στο Δουργούτι

    Η «Μαγική Πόλις» ζωντανεύει ξανά στο Δουργούτι

    Η 'Μαγική Πόλις' επιστρέφει 60 χρόνια μετά στον τόπο που γυρίστηκε, στο Δουργούτι, στο πλαίσιο του 4ου Athens Open Air Film Festival την Τρίτη 26 Αυγούστου.

    Athens Open Air: σινεμά και καλό φαγητό!

    Athens Open Air: σινεμά και καλό φαγητό!

    Ακολουθώντας την παράδοση των λαχταριστών 'Η Γιορτή της Μπαμπέτ', 'Big Night', 'Eat Drink Man Woman' και 'Ρατατούης', το 'Chef' με τον Τζον Φαβρό, τη Σοφία Βεργκάρα και πολλούς γνωστούς σταρ, αποθεώνει το καλό και εμπνευσμένο φαγητό, που σχεδόν μπορεί να γευτεί κανείς μέσα από τις λαχταριστές εικόνες. Είσοδος ελεύθερη.

    Athens Open Air: Ο Γούντι Άλεν εξομολογείται «Απιστίες και Αμαρτίες»

    Athens Open Air: Ο Γούντι Άλεν εξομολογείται «Απιστίες και Αμαρτίες»

    Ολόκληρη η καριέρα του Γούντι Αλεν βρισκόταν ανέκαθεν μοιρασμένη ανάμεσα στην κωμική της πλευρά και στην πιο δραματική. Με το 'Απιστίες κι Αμαρτίες', και χάρη σε ένα από τα κορυφαία σενάρια που έτυχε ποτέ να υπογράψει, ο σκηνοθέτης κατόρθωνε να ενώσει τις δυο αντικρουόμενες αυτές αντιλήψεις μέσα στην ίδια ταινία.