aoaff
 

Athens Open Air: σινεμά και καλό φαγητό!

Ακολουθώντας την παράδοση των λαχταριστών «Η Γιορτή της Μπαμπέτ», «Big Night», «Eat Drink Man Woman» και «Ρατατούης», το «Chef» με τον Τζον Φαβρό, τη Σοφία Βεργκάρα και πολλούς γνωστούς σταρ, αποθεώνει το καλό και εμπνευσμένο φαγητό, που σχεδόν μπορεί να γευτεί κανείς μέσα από τις λαχταριστές εικόνες. Είσοδος ελεύθερη.

Πότε: Τρίτη 19 Αυγούστου, στις 21:00
Πού: Village Park, Θηβών 228 & Παρνασσού, Αγ. Ιωάννης (δείτε το χάρτη παρακάτω)
Είσοδος ελεύθερη

Ακολουθώντας την παράδοση των λαχταριστών «Η Γιορτή της Μπαμπέτ», «Big Night», «Eat Drink Man Woman» και «Ρατατούης», το «Chef» αποθεώνει το καλό και εμπνευσμένο φαγητό, που σχεδόν μπορεί να γευτεί κανείς μέσα από τις εικόνες της ιστορίας του Καρλ, ενός σεφ που, μετά από μία παρεξήγηση απολύεται από ένα γκουρμέ εστιατόριο.

Ο Καρλ αναγκάζεται να επιστρέψει στο Μαϊάμι μετά από προτροπή της πρώην συζύγου του (Σοφία Βεργκάρα) και να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση: μια κινούμενη καντίνα με γκουρμέ φαγητό. Σχεδιάζει να διασχίσει όλη τη χώρα, με τελικό προορισμό το Λος Άντζελες και βασικό με σκοπό να διεκδικήσει την θέση που του αξίζει στην ελίτ των σεφ.

Ο Τζον Φαβρό υπογράφει σενάριο και σκηνοθεσία, αλλά και πρωταγωνιστεί δίπλα σε ένα καστ που έχει πολλά γνωστά πρόσωπα: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Ντάστιν Χόφμαν, Όλιβερ Πλατ, Τζον Λεγκουϊζάμο και Μπόμπι Καναβάλε. Ο πραγματικός σταρ αυτής της ξεκαρδιστικής, τρυφερής κωμωδίας, όμως, δεν είναι παρά το ίδιο το φαγητό, την βασική αγάπη για το οποίο ανακαλύπτει εκ νέου ο Καρλ και αναθεωρεί τη ζωή του.

Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό
Πρωταγωνιστούν: Τζον Φαβρό, Σοφία Βεργκάρα, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Όλιβερ Πλατ
Έτος: 2014
Διάρκεια: 114'



    Hμερομηνία δημοσίευσης: 2014-08-19 10:31:09

    Διαβάστε επίσης

    Athens Open Air: η εφηβική επανάσταση της «Πίσω Πόρτας»

    Athens Open Air: η εφηβική επανάσταση της «Πίσω Πόρτας»

    Οι πρώτες επαναστάσεις μιας πρώιμης ενηλικίωσης στην νοσταλγική 'Πίσω Πόρτα' του Γιώργου Τσεμπερόπουλου - απόψε, στην δωρεάν προβολή του Athens Open Air Film Festival!

    Η εξωτική ατμόσφαιρα της Ινδίας και μια γλυκύτατη ιστορία αγάπης στο αποψινό Athens Open Air!

    Η εξωτική ατμόσφαιρα της Ινδίας και μια γλυκύτατη ιστορία αγάπης στο αποψινό Athens Open Air!

    Το αφοπλιστικό 'The Lunchbox' υπηρετεί επάξια το ανθρώπινο σινεμά της καρδιάς και αποτελεί τον ορισμό της ποιοτικής feelgood ρομαντικής κομεντί - απόψε, με ελεύθερη είσοδο στο Athens Open Air Film Festival!

    Ο «κύριος Τσανς» ζωντανεύει σήμερα στο Άλσος Νέας Σμύρνης

    Ο «κύριος Τσανς» ζωντανεύει σήμερα στο Άλσος Νέας Σμύρνης

    Σήμερα Πέμπτη τη σκυτάλη παίρνει η ταινία 'Να είσαι εκεί κύριε Τσανς' του Χαλ Άσμπι, στο Άλσος της Νέας Σμύρνης. Μία διαχρονική σάτιρα της σύγχρονης αμερικάνικης πραγματικότητας που σηματοδοτεί παράλληλα την κορυφαία ερμηνεία της καριέρας του Πίτερ Σέλερς που του χάρισε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ και τη Χρυσή Σφαίρα. Μαζί του πρωταγωνιστούν και οι Σίρλει Μακ Λέιν, Μέλβιν Ντάγκλας, με τη προβολή πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα.

    Η «Μαγική Πόλις» ζωντανεύει ξανά στο Δουργούτι

    Η «Μαγική Πόλις» ζωντανεύει ξανά στο Δουργούτι

    Η 'Μαγική Πόλις' επιστρέφει 60 χρόνια μετά στον τόπο που γυρίστηκε, στο Δουργούτι, στο πλαίσιο του 4ου Athens Open Air Film Festival την Τρίτη 26 Αυγούστου.

    Athens Open Air: Ο Γούντι Άλεν εξομολογείται «Απιστίες και Αμαρτίες»

    Athens Open Air: Ο Γούντι Άλεν εξομολογείται «Απιστίες και Αμαρτίες»

    Ολόκληρη η καριέρα του Γούντι Αλεν βρισκόταν ανέκαθεν μοιρασμένη ανάμεσα στην κωμική της πλευρά και στην πιο δραματική. Με το 'Απιστίες κι Αμαρτίες', και χάρη σε ένα από τα κορυφαία σενάρια που έτυχε ποτέ να υπογράψει, ο σκηνοθέτης κατόρθωνε να ενώσει τις δυο αντικρουόμενες αυτές αντιλήψεις μέσα στην ίδια ταινία.